Τι θα χρειαστούμε :
Μισό κεσεδάκι τυρί κρέμα (οποιαδήποτε μάρκα της αρεσκείας μας)
Μισό αγγούρι
4-5 σποράκια ροζ πιπέρι
Κρακεράκια
Εκτέλεση :
Χτυπάμε στο μιξερ - μούλτι το τυρί μαζί με το αγγούρι για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Εάν επιθυμούμε να το αραιώσουμε λιγάκι προσθέτουμε λίγο νερό.
Γαρνίρουμε με το ρόζ πιπέρι.
Tip: Για την αραίωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάλα αντί για νερό - επίσης το ρόζ πιπέρι είναι ήπιο στη γεύση του και τρώγεται και σκέτο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου