Θα χρειαστούμε :
8-10 μικρές αποφλοιωμένες γαρίδες
1 κεσεδάκι τόνος σε νερό ή σε λάδι
Μισό μαρούλι
Μισό αγγούρι
Μια μικρή σκελίδα σκόρδο
Άνηθο
2 παξιμαδάκια ολικής
Ελαιόλαδο
Ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση :
Αλατίζουμε ελαφρώς τις γαρίδες και τις ψήνουμε στο ηλεκτρικό γκριλ για 3 περίπου λεπτά ή τις βράζουμε (ανάλογα με τη προτίμησή μας) .
Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε. Το σκόρδο το κόβουμε όσο το δυνατόν σε μικρότερα κομματάκια. Προσθέτουμε λάδι - ξύδι . Σερβίρουμε.
Tip: Σερβίρουμε τη σαλάτα ελαφρώς χλιαρή μαζί με ένα ποτήρι λευκό κρασί ! :)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου