Μπορώ να πω πως είναι από τους πιο ωραίους και θρεπτικούς χυμούς που έχω ποτέ δοκιμάσει.
Την ιδέα τη πήρα από ένα μαγαζάκι στο Χαλάνδρι.
Υλικά για Δύο ποτήρια χυμό :
Ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2% ή πλήρες
4 πορτοκάλια
Μία μπανάνα
8 αμύγδαλα
Μία κουταλιά της σούπας μέλι
Λίγη κανέλα
Εκτέλεση :
Στύβουμε τα πορτοκάλια και τοποθετούμε όλα μας τα υλικά στο μίξερ. Τα πολτοποιούμε για περίπου ένα λεπτό και σερβίρουμε.
Tip: Δοκιμάστε να βάλετε τριμμένο πάγο στο μίξερ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο ειδικά αν ο χυμός καταναλωθεί τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Την ιδέα τη πήρα από ένα μαγαζάκι στο Χαλάνδρι.
Υλικά για Δύο ποτήρια χυμό :
Ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2% ή πλήρες
4 πορτοκάλια
Μία μπανάνα
8 αμύγδαλα
Μία κουταλιά της σούπας μέλι
Λίγη κανέλα
Εκτέλεση :
Στύβουμε τα πορτοκάλια και τοποθετούμε όλα μας τα υλικά στο μίξερ. Τα πολτοποιούμε για περίπου ένα λεπτό και σερβίρουμε.
Tip: Δοκιμάστε να βάλετε τριμμένο πάγο στο μίξερ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο ειδικά αν ο χυμός καταναλωθεί τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Mmmmmmmmmmm!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή